|
oferta kredytów samochodowych pod koniec roku 2011
|
|
12-10-2011, 08:08
|
|||
|
|||
|
oferta kredytów samochodowych pod koniec roku 2011
Witam forumowiczów,
Jestem ciekawy jak na dzień dzisiejszy wygląda oferta kredytów samochodowych na naszym rynku? Mam na myśli nowe samochody, czy warto skorzystać z bardzo atrakcyjnego oprocentowania reklamowanego przez banki, zwłaszcza te związane z salonami ??? Gdzieś chyba musi być haczyk ? na co uważać w umowie kredytowej (planuję zakup Hiluxa) ? |
|||
|
04-11-2011, 14:29
|
|||
|
|||
|
RE: oferta kredytów samochodowych pod koniec roku 2011
Witam,
oferty kredytów samochodowych jak każde inne oferty trzeba porównywać, szczególnie te związane z salonami. Najlepszym rozwiązaniem wydaje się wynegocjowanie dobrej ceny na auto i wyszukanie dobrego kredytu przez firmę która się w tym specjalizuje. Zresztą nie jest tajemnicą, że kredyty salonowe zawierają upust na auto i dlatego wydają się takie atrakcyjne. |
|||
|
08-11-2011, 16:56
|
|||
|
|||
|
dokładnie tak, lepiej wynegocjować cenę przynajmniej wiesz za co płacisz i poszukać dobrego kredytu, są strony na których można wyliczyć ratę na samochód wystarczy wpisać w wyszukiwarce: kalkulator kredytu samochodowego lub skorzystaj z tego już sprawdzonego ( kalkulator kredytowy )
|
|||
|
11-11-2011, 12:28
|
|||
|
|||
|
a możecie wytłumaczyć o co dokładnie chodzi z kredytem, czy leasingiem w salonie? Ostatnio gdzieś widziałam reklame "leaseing 105%" to możliwe?? Na czym w takim razie oszukują salony??
|
|||
|
12-11-2011, 11:21
|
|||
|
|||
|
jeżeli dealer zarobi na rabacie na auto, tzn nie udzieli go bezpośrednio klientowi tylko sam sobie rozliczy, to może zaproponować leasing 105%, bo biorąc pod uwagę, że wibor jest gdzieś na poziomie +/- 4,9 % w innym przypadku się to po prostu nie opłaca...
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc